Winnende school deelname 20 van Alphen

Vrije School Ridderspoor liep op 12 maart met meer dan de helft van haar leerlingen mee met de 20 van Alphen. De school greep de stimuleringsregeling, uitgeschreven door Alphen Vitaal, aan om zoveel mogelijk leerlingen te enthousiasmeren om mee te lopen met de 20 van Alphen. De school met procentueel gezien de meeste deelnemers kon een buiten speelpakket twv 500 euro winnen.

Afgelopen week kwam de vrachtwagen van de gemeente Alphen aan den Rijn aanrijden bij Vrije School Ridderspoor en werd er een echte tafeltennistafel onder luid gejoel het schoolplein opgetakeld. De tafeltennistafel is beschikbaar gesteld door de gemeente Alphen aan den Rijn en opgeknapt door Alphen Vitaal. Daarnaast ontving de school nog een aantal buiten speelmaterialen.

De andere scholen die ook in de prijzen zijn gevallen zijn: de Bonifacius, ViaNova, de Vroonhoeve en de Meridiaan. Alphen Vitaal en de Stichting 20 van Alphen wensen de kinderen veel buiten speel plezier en hopen iedereen volgend jaar weer te zien bij de 20 van Alphen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief