20 van Alphen App

Ook dit jaar wordt het meten van je start- en eindtijd tijdens de Keukenwarenhuis.nl 20 van Alphen nog makkelijker. Met de 20 van Alphen app kun je live jouw tijd zien, jouw prestatiegegevens analyseren en kun je het resultaat delen met vrienden en familie. Deze app is mogelijk gemaakt door Avantage. MAKES IT SIMPLE.

LiveTracking

Het timen van jouw afstand tijdens de Keukenwarenhuis.nl 20 van Alphen is dit jaar nog makkelijker. De EventApp van de 20 van Alphen biedt LiveTracking, waarmee je jouw evenement ervaring naar een hoger niveau kunt brengen. Vrienden en familie kunnen in real-time jouw activiteiten en voortgang zien en volgen. Dit is mogelijk met behulp van het BibTag-systeem, waarbij een tag op het startnummer wordt aangebracht. Je kunt de startnummers dus gewoon dragen zoals je gewend bent, wel zo gemakkelijk!

Het 20 van Alphen BibTag-systeem is voorzien van de beste apparatuur met de hoogste leessnelheden en de beste nauwkeurigheid. Hiermee is het ideaal om te gebruiken tijdens het hardlopen. Daarnaast kun je niet alleen live jouw tijd bijhouden, maar kun je ook resultaten, selfies en LivePhotos delen. Door dit in één app aan te bieden wordt jouw ervaring van de Keukenwarenhuis.nl 20 van Alphen naar een nog hoger niveau getild.

Downloaden

De 20 van Alphen app kun je downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store. Met een account is het mogelijk om jouw resultaten te delen en live updates te ontvangen. Je kunt inloggen met jouw Facebook account of per e-mail. Ideaal aan de 20 van Alphen app is dat je jouw telefoon niet mee hoeft te nemen tijdens het hardlopen!