Scholen en verenigingen

De Keukenwarenhuis.nl 20 van Alphen trekt steeds meer scholen aan die ieder jaar meedoen aan de Hoogvliet 1 km Family Run. Ook dit jaar ontvangen alle deelnemers aan de 1 km loop een startnummer met chip. Hierdoor wordt de gelopen tijd geregistreerd. Na afloop van de loop ontvangen alle deelnemers een herinneringsmedaille.

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan voor scholen en verenigingen!

Deadline

Deelnemers kunnen tot uiterlijk 23 februari 2024 worden ingevuld. Na deze datum kunnen aanmeldingen en wijzigingen niet meer verwerkt worden. Schrijf je je in vóór 5 februari? Dan staat de naam van je school of vereniging op het startnummer.

Jeugdplein

Voor de scholen hebben we een aparte verzamellocatie (ter hoogte van Burgemeester Visserpark 21). Hier kunnen scholen hun eigen verzamelpunt maken voor hun leerlingen. De scholen kunnen dit zelf gezellig maken met tenten, versieringen, mascotte, etc. De kinderen kunnen elkaar hier weer na de finish ontmoeten.

Startnummers

De startnummers voor scholen en verenigingen worden in de week voor de Keukenwarenhuis.nl 20 van Alphen zoveel mogelijk op locatie afgeleverd.