Scholen en verenigingen

De Keukenwarenhuis.nl 20 van Alphen trekt steeds meer scholen aan die ieder jaar meedoen aan de Hoogvliet 1 km Family Run. Ook dit jaar ontvangen alle deelnemers aan de 1 km loop een startnummer met chip. Hierdoor wordt de gelopen tijd geregistreerd. Na afloop van de loop ontvangen alle deelnemers een herinneringsmedaille.

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan voor scholen&verenigingen!

Deadline

Deelnemers kunnen tot uiterlijk 28 februari 2023 23:59 uur worden ingevuld. Na deze datum kunnen aanmeldingen en wijzigingen niet meer verwerkt worden.

Jeugdplein

Voor de scholen hebben we een apart Jeugdplein (locatie wordt later bekend gemaakt). Hier kunnen scholen hun eigen verzamelpunt maken waar de leerlingen zich kunnen verzamelen. De scholen kunnen dit zelf gezellig maken met tenten, versieringen, mascotte, etc. De kinderen kunnen elkaar hier weer na de finish ontmoeten.

De scholen kunnen gezamenlijk naar de start lopen. Let wel op de aparte startvakken naar startnummervak kleur. De organisatie zal zo veel mogelijk de deelnemers van een school in hetzelfde startvak indelen. De finish is de normale finish van de Keukenwarenhuis.nl 20 van Alphen.

Startnummers

De startnummers voor scholen & verenigingen zijn per school / vereniging af te halen in de week voor de Keukenwarenhuis.nl 20 van Alphen. Details hierover worden op een later moment bekend gemaakt.