Sponsoren

De Keukenwarenhuis.nl 20 van Alphen is al jaren uitgegroeid tot hét voorjaarssportevenement voor de bewoners uit Alphen aan den Rijn en de regio. Als evenement trekken we dan ook al vanaf het begin mooie sponsoren aan ons evenement die de meerwaarde van de 20 voor hun bedrijf zien. En toch is sponsoring geen gegeven bij ons evenement. De 20 zet zich iedere editie weer in om ook de sponsoren te laten winnen.

Durft u de uitdaging aan om met ons dit voor Alphen aan den Rijn unieke evenement ook dit jaar weer te laten uitgroeien tot het sfeervolste evenement in het Groene Hart? We bieden verschillende sponsormogelijkheden. Bekijk hier onze sponsorbrochure.

Wilt u sponsor worden of heeft u vragen? Neem dan contact op met Eimert Visser, bestuurslid Sponsoring, via 06-51 239 648 of sponsoring@20vanalphen.nl

hoofdSponsor

Keukenwarenhuis.nl is hoofdsponsor van de 20 van Alphen.

Het familiebedrijf, met zijn roots in Ter Aar en Alphen aan den Rijn, specialiseert zich in betaalbare A-merk keukens, rechtstreeks uit Duitsland, die voor half geld verkocht worden, inclusief de apparatuur tegen onze internetprijzen. Alles wordt voor u geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar!

Sponsoren van de 20 van Alphen

ASW Security

ASW Security is een veelzijdige beveiligingsorganisatie met een voor de branche redelijk zeldzame aanpak; er wordt altijd proactief meegedacht met de organisatie van een evenement of de directie van een bedrijf of instelling.

Avantage

Avantage gelooft dat IT altijd en overal (dus ook thuis) voor jou moet werken. De oplossingen van Avantage verbinden infrastructuur, IT-platforms en software op een innovatieve manier.

Berntsen Mulder Advocaten

Gebundelde kennis en ervaring en dat alles onder één dak, dat is de kracht van Berntsen Mulder Advocaten. Met hun ruim 25 jaar ervaring is dit Advocatenkantoor een begrip in de regio. Berntsen Mulder Advocaten heeft vitaliteit hoog in het vaandel staan.

Blanksma Groep

Blanksma Groep is dé complete aannemer voor de zakelijke markt die met een service- en klantgerichte werkwijze staat voor kwaliteit. Het is hun verantwoording de investering van de opdrachtgever verantwoord te besteden en te beheren.

Broodjes Direct

Broodjes Direct is dé leverancier van verrukkelijke, vers belegde broodjes, heerlijke ontbijtjes, complete lunches en nog veel meer lekkers. Bij Broodjes Direct staat kwaliteit boven alles en werken we uitsluitend met dagverse producten en een toegewijd team.

Castellum

Theater Castellum bestaat twee theaterzalen, drie ondergrondse bioscoopzalen en meerdere foyers. Een mooie uitgaansgelegenheid in hartje Alphen aan den Rijn.

D.K.A.

D.K.A. Alphen B.V. is jouw persoonlijke kantoorleverancier, betrokken en dichtbij. D.K.A. onderscheidt zich onder andere door het in huis hebben van een eigen technische servicedienst, bezorgdienst en leasemaatschappij.

Eurotronic

Eurotronic is een technische handelsonderneming met eigen technische dienst, gevestigd in Alphen aan den Rijn. Eurotronic specialiseert zich in het leveren, installeren en onderhouden van de producten van gerenommeerde fabrikanten.

Gerco Verhuur en Partyservice

Gerco is al vele jaren een begrip in Zuid Holland. Is er een feest, dan mag Gerco niet ontbreken. Het is bij bij Gerco mogelijk om alleen goederen te huren, maar ook om de gehele catering te laten organiseren.

Gromax Verhuur

Gromax Verhuur verhuurt materieel voor bouw, industrie, weg- en waterbouw, hoveniers, schoonmaakbedrijven, grondverzet, sloopbedrijven en evenementen. Zij voorzien de klanten van het meest professionele verhuurmaterieel, adviseren is één van de specialiteiten van Gromax Verhuur.

Hillsafety

Hillsafety verkoopt, installeert en onderhoud uw inbraakbeveiligingcamerabewakingbrandpreventie en communicatiesystemen. Als onderdeel van de GM groep in Alphen aan den Rijn, bieden zij complete beveiligingsoplossingen.

Hoogvliet

Supermarkt Hoogvliet zorgt ervoor dat je altijd de goedkoopste boodschappen en de beste service krijgt. Iedereen verdient dat voordeel. Want iedereen is familie. En familie, daar doen zij alles voor.

Inqar

Al meer dan 50 jaar biedt INQAR Huurmij voordelige oplossingen op het gebied van tijdelijk vervoer, zowel particulier als zakelijk gebruik. Naast auto’s verhuren zij ook personenbussen, bestelbussen, bakwagens met laadlift.

Kameleon Textieldruk

Kameleon bedrukt kleding voor bedrijven, scholen, verenigingen, sportclubs en particulieren. Om het makkelijk te maken kan Kameleon bijna alle kleding zelf leveren, maar ook eigen aangeleverde kleding is geen probleem.

Kruijdenberg

Kruijdenberg werkt aan de hand van een stappenplan. Dit plan wordt afgestemd op het bewegingsprobleem of blessure, met als uitgangspunt zo snel mogelijk het probleem verhelpen en in de toekomst te voorkomen.

MBO Rijnland

Bij MBO Rijnland kun je kiezen uit meer dan 120 opleidingen. Met hun onderwijs leggen zij de basis voor een inclusieve samenleving waarin iedereen meetelt en van waarde is en iedereen de kans krijgt om zijn talenten te ontwikkelen.

Nutrisense Powerbar

NutriSense vormt een betrouwbare partner met een compleet en uitgebreid assortiment voor een duurzame samenwerking. Sinds het jaar 2000 is NutriSense exclusief distributeur van het sportvoedingsmerk Powerbar.

Omgedraaid creatie en print

Voor Omgedraaid is design geen bijzaak maar een hoofdzaak. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van bijzondere producten die ze speciaal voor een bedrijf ontwerpen en printen, maar ook voor familiedrukwerk kun je bij hen terecht.

Ovendo

OVENDO biedt financieel maatwerk voor het MKB, met een uitgebreid dienstenpakket waaruit klanten hun eigen keuze kunnen maken. Wij nemen de administratie volledig gedigitaliseerd uit handen, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business.

PKF Wallast

PKF Wallast is meer dan een accountantskantoor of belastingadvieskantoor. De professionals ondersteunen u met kwaliteit, passie en plezier. Met hun brede dienstverlening kunt u zich focussen op uw onderneming en heeft u alles onder controle.

PreZero

PreZero haalt afval op en maakt er nieuwe grondstoffen van. Zo maken ze de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt.

Running&Walking Center

Running & Walking Center is een speciaalzaak op het gebied van hardlopen en wandelen. Iedere loper is uniek, er wordt dus veel energie gestoken in het vinden van de juiste schoen. Deze professionals zorgen ervoor blessures te voorkomen en dat je fit blijft!

Van der Laan Touringcar

De kracht van Van der Laan Touringcar is om flexibel in te kunnen spelen op de behoeften van iedere doelgroep. Van verschillende formaten touringcars tot aan rolstoelvervoer en rouwvervoer. Van der Laan heeft de oplossing.

Van der Valk Avifauna

Van der Valk Avifauna is gelegen naast het prachtige Vogelpark Avifauna. Een unieke, bijzondere locatie midden in het Groene Hart van Holland.

Van der Werff Groep

Als infrabedrijf verzorgt Van der Werff Groep BV traditioneel grond-, weg- en waterbouwprojecten, zoals complete binnenstedelijke reconstructies en aanleggen van kademuren. Maar ook voor innovatieve projecten als het plaatsen van snellaadstations, tankstations en de aanleg van sportvelden kun je bij hen terecht.

Versluys Groep

Versluys Groep is samen met haar dochters en deelnemingen een complete wegenbouwer met alle disciplines in eigen huis. Ze verzorgen voor hun opdrachtgevers het ontwerp, de constructie en de uitvoering van hun infrastructurele werken.

Wout Events

Wout Events, een jong en enthousiast bedrijf in producties en verhuur in Licht, geluid en special FX

Zonneveld’s Bakkerij

Zonneveld's Bakkerij Brood en Banket zijn al decennia lang  als familiebedrijf gespecialiseerd in het maken van een enorm scala aan verse, eerlijke, gezonde en lekkere producten. Van brood tot banket en van bruidstaarten tot koude buffetten.

Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is de zorgverzekeraar die thuis is in jouw leefwereld. Vanuit hun Leidse thuisbasis komen ze op voor de beste zorg bij jou in de buurt. En werken ze aan hun missie: samen zo gezond mogelijk door het leven gaan.