Sponsoren

De 20 van Alphen is al jaren uitgegroeid tot hét voorjaarssportevenement voor de bewoners uit Alphen aan den Rijn en de regio. Als evenement trekken we dan ook al vanaf het begin mooie sponsoren aan ons evenement die de meerwaarde van de 20 voor hun bedrijf zien. En toch is sponsoring geen gegeven bij ons evenement. De 20 zet zich iedere editie weer in om ook de sponsoren te laten winnen.

Durft u de uitdaging aan om met ons dit voor Alphen aan den Rijn unieke evenement ook dit jaar weer te laten uitgroeien tot het sfeervolste evenement in het Groene Hart? We bieden verschillende sponsormogelijkheden. Bekijk hier onze sponsorbrochure.

Wilt u sponsor worden of heeft u vragen? Neem dan contact op met Eimert Visser, bestuurslid Sponsoring, via 06-51 239 648 of sponsoring@20vanalphen.nl

Sponsoren van de 20 van Alphen

Archeon

Museumpark Archeon is een openluchtmuseum en educatief belevingspark in het Zuid-Hollandse Alphen aan den Rijn dat het leven in Nederland tijdens de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen laat zien.

Hoogvliet

Supermarkt Hoogvliet zorgt ervoor dat je altijd de goedkoopste boodschappen en de beste service krijgt. Iedereen verdient dat voordeel. Want iedereen is familie. En familie, daar doen zij alles voor.

Avantage

Avantage gelooft dat IT altijd en overal (dus ook thuis) voor jou moet werken. De oplossingen van Avantage verbinden infrastructuur, IT-platforms en software op een innovatieve manier.

Bezemer Fitness

Bij Bezemer Fitness ervaar je een bezoekje aan de sportschool als een gezellig uitje. De sportschool zit op een unieke locatie met uitzicht op de Rijn. De ruimte is overzichtelijk ingericht met moderne trainingsmogelijkheden; alles om jouw gestelde doelen te bereiken.

Blanksma Groep

Blanksma Groep is dé complete aannemer voor de zakelijke markt die met een service- en klantgerichte werkwijze staat voor kwaliteit. Het is hun verantwoording de investering van de opdrachtgever verantwoord te besteden en te beheren.

Versluys Groep

Versluys Groep is samen met haar dochters en deelnemingen een complete wegenbouwer met alle disciplines in eigen huis. Ze verzorgen voor hun opdrachtgevers het ontwerp, de constructie en de uitvoering van hun infrastructurele werken.

Berntsen Mulder Advocaten

Gebundelde kennis en ervaring en dat alles onder één dak, dat is de kracht van Berntsen en Mulder Advocaten. Met hun ruim 25 jaar ervaring is dit Advocatenkantoor een begrip in de regio.

Van der Laan Shortlease

Tekst volgt

Eurotronic

Eurotronic is een technische handelsonderneming met eigen technische dienst, gevestigd in Alphen aan den Rijn. Eurotronic specialiseert zich in het leveren, installeren en onderhouden van de producten van gerenommeerde fabrikanten.

Inqar

Al meer dan 50 jaar biedt INQAR voordelige oplossingen op het gebied van tijdelijk vervoer. Naast auto’s verhuren zij ook personenbussen, bestelbussen, bakwagens met laadlift en zelfs fietsen.

Van der Valk Avifauna

Van der Valk Avifauna is gelegen naast het prachtige Vogelpark Avifauna. Een unieke, bijzondere locatie midden in het Groene Hart van Holland.

Running&Walking Center

Running & Walking Center is een speciaalzaak op het gebied van hardlopen en wandelen. Iedere loper is uniek, er wordt dus veel energie gestoken in het vinden van de juiste schoen. Deze professionals zorgen ervoor blessures te voorkomen en dat je fit blijft!

Kruijdenberg

Kruijdenberg werkt aan de hand van een stappenplan. Dit plan wordt afgestemd op het bewegingsprobleem of blessure, met als uitgangspunt zo snel mogelijk het probleem verhelpen en in de toekomst te voorkomen.

Gromax Verhuur

Tekst volgt