Blanksma Businessloop weer succes

Al jaren doen veel Alphense bedrijven mee met de Blanksma Businessloop. Ook dit jaar staan weer veel bedrijven aan de start op 12 maart. De teller staat nu op 32 bedrijven met ruim 70 teams.

De organisatie verwelkomt dit jaar ook een groot aantal nieuwe bedrijven met verschillende teams. Keukenwarenhuis.nl, Ipse de Bruggen, PKF Wallast, Rijnvicus, Versluys Verkeerstechniek BV, WIJdeZorg, Yvverta en Zorg en Zekerheid zullen voor de eerste keer meelopen. Een groot aantal van deze bedrijven is ook sponsor van de 20 van Alphen.

Van deze nieuwe bedrijven verdiend WIJdeZorg speciale vermelding. WIJdeZorg loopt dit jaar mee met 3 teams over verschillende afstanden. Naast dat zij het stimuleren van gezond leven en bewegen belangrijk vinden, is dit een goede manier om aan teambuilding en collega’s op een andere manier leren kennen, te werken. “Onze collega’s werken verspreid over 8 locaties door het Groene Hart, hoe leuk is het om dit te kunnen doen met collega’s die je anders alleen maar via de mail spreekt. ” (Ingrid Kraakman, WIJdeZorg).

We wensen alle deelnemers aan de Blanksma Businessloop veel succes!

Meld je aan voor de nieuwsbrief