Powerbar Official Supplier 20 van Alphen

De organisatie van de Keukenwarenhuis.nl 20 van Alphen is een samenwerking aangegaan met sportvoedingsleverancier NutriSense. Deelnemers krijgen bij de finish Powerbar Isoactive sportdrank uitgeschonken.

NutriSense vormt een betrouwbare partner met een compleet en uitgebreid assortiment voor een duurzame samenwerking. Sinds het jaar 2000 is NutriSense exclusief distributeur van het sportvoedingsmerk Powerbar.

Powerbar Isoactive Lemon bij de finish

Bij de finish krijgen alle deelnemers Powerbar Isoactive sportdrank in de smaak Lemon aangeboden. Powerbar Isoactive bevat mineralen én koolhydraten. Deze isotone sportdrank wordt eenvoudig opgenomen door jouw lichaam, waarmee het de ideale sportdrank is voor/tijdens en na de inspanning.

Het belang van een juiste vochtbalans
Het is belangrijk dat je goed drinkt tijdens het hardlopen. Een goede vochtinname zorgt voor een betere opname van energie en een gelijkmatige lichaamstemperatuur, wat je prestatie bevordert.

Tijdens het hardlopen verlies je door het transpireren zowel water als elektrolyten (mineralen), die hard nodig zijn voor het verbeteren van de vochtopname. Het is heel belangrijk jouw energieniveau op peil te brengen voordat je begint, maar ook om te zorgen dat je tijdens de inspanning voldoende energie bijtankt. Alleen water drinken is niet voldoende, pak daarom bij bij de finish een beker met Powerbar Isoactive.

Het is bovendien belangrijk om in de aanloop naar het event al tijdig te trainen met Powerbar Isoactive sportdrank. Zo kun je niet alleen wennen aan de smaak en het regelmatig innemen van vocht en elektrolyten, maar leert je lichaam ook zo efficiënt mogelijk de energie op te nemen waardoor je nog meer aan de Powerbar-boost hebt tijdens de Keukenwarenhuis.nl 20 van Alphen.

Wil jij jou optimaal voorbereiden op de Keukenwarenhuis.nl 20 van Alphen 2023 op het gebied van sportvoeding? Ga dan naar Running and Walkingcenter Alphen aan den Rijn!

Heel veel succes met de voorbereidingen voor de 20 van Alphen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief