KEUKENWARENHUIS.NL HOOFDSPONSOR VAN DE 20 VAN ALPHEN

Na vele jaren is de familie Verkerk weer terug als hoofdsponsor van de 20, in het verleden onder de naam Hans Verkerk Keukens, en nu als naamgever Keukenwarenhuis.nl.

Mark Verkerk: “mijn opa Hans Verkerk sponsorde 20 van Alphen vroeger al, dat vond ik geweldig, en nu kwam de kans voorbij dat ik nu zelf met ons Keukenwarenhuis.nl de 20 van Alphen kon sponsoren, deze kans kon ik niet laten gaan” Trots vervolgt Mark: Dit is 1 van de grootste evenementen van Alphen aan de Rijn en omgeving, alwaar heel veel klanten van ons vandaan komen, de unieke kans om ons extra te presenteren dus” Het familiebedrijf, met zijn roots in Ter Aar en Alphen aan den Rijn, specialiseert zich in betaalbare A-merk keukens, rechtstreeks uit Duitsland, die voor Half Geld verkocht worden, inclusief de apparatuur tegen onze internetprijzen. Alles wordt voor u geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar!

Ook is Keukenwarenhuis.nl de enige die 1000 luxe keukens uit voorraad kan leveren, 12 tot 16 weken wachten behoort nu echt tot het verleden.

Eimert Visser: “Als bestuurslid Sponsoring van “de 20” ben ik heel trots dat Keukenwarenhuis.nl onze hoofdsponsor en naamgever is geworden, zeker ook de historie, dat de familie Verkerk in het verleden ook een superfijne langdurige sponsor was”,

Het sponsor contract is voor dit jaar, met de intentie en een optie voor nog twee jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief