“We gaan er een supergaaf feest van maken!”

Tijdens de 20 van Alphen verzorgt Fantasie Compagnie het ‘entertainment’ op de route. Jeroen vertelt dat ze hele mooie plannen hebben om van ‘de 20’ een nóg groter feest te maken dan het al is. “Wat ik in ieder geval kan vertellen is dat deelnemers en toeschouwers op diverse plekken langs de route toffe, muzikale acts kunnen verwachten. Als oppepper in het begin of als aanmoediging om net die laatste kilometers nog wat harder te lopen. Verder proberen we de straten waar ‘de 20’ doorheen loopt er meer bij te betrekken. Het idee is om een competitie tussen die straten te organiseren: welke straat wordt de leukste, meest enthousiaste en meest aanmoedigende van Alphen. Ook dat belooft een feestje te worden. Mensen kunnen van ons advies, tips & tricks krijgen. De winnende straat krijgt een leuke verrassing.”

“De Fantasie Compagnie werkt veel met kinderen. Voor hen organiseren we ook extra entertainment. Het belooft een vrolijke boel te worden met sprookjesfiguren, superhelden en andere karakters die de kinderen feestelijk binnenhalen na zo’n mooie prestatie. En uiteraard zijn we bij de start en finish aanwezig. Met muzikale activiteiten. Het wordt echt supergaaf, verwachten we. Het is natuurlijk al een supermooi Alphens evenement. Dus we zijn blij dat we hieraan mogen meewerken!”

Meld je aan voor de nieuwsbrief