Nieuwe routes en meer beleving

Meer beleving, meer publiek en bredere straten. Dat zijn de kernwoorden van de nieuwe routes van de 20 van Alphen. Aan welke afstand je ook meedoet op 12 maart, je loopt over een nieuw parcours. Ook de start en finishlocatie zijn nieuw. Zeker de nieuwe finishlocatie zorgt voor meer sfeer en gezelligheid.

Elke afstand van de 20 van Alphen start op de Prins Bernardlaan. Op verschillende punten tijdens de route kom je muziek of entertainment tegen, wat door de Fantasie Companie georganiseerd is. Zo wordt deelnemen aan de 20 van Alphen één groot hardloopfeest. Alle afstanden finishen in het Burgermeester Visserpark. Genoeg ruimte voor publiek om aan te moedigen en na afloop kun je op je gemak napraten met een drankje.

Bekijk hier de verschillende routes.

De 20 van Alphen kent de volgende afstanden:

Hoogvliet 1K Family Run
Zorg en Zekerheid 2.5 km Fitloop
Berntsen Mulder Advocaten 5 km Prestatieloop en Blanksma Businessloop 5 km
Bezemer Fitness 10 km loop en Blanksma Businessloop 10 km
Running & Walking Center 20 km Wedstrijd- en Prestatieloop en Blanksma Businessloop 20 km

Je kunt je nog inschrijven voor alle afstanden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief