Ren Rondom Alphen

De 20 van Alphen presenteert in samenwerking met Alphen a/d Run en CAS Alphen: Ren Rondom Alphen. Ideaal als voorbereiding op welk loopevenement dan ook, maar zeker voor de 20 van Alphen. Je verkent de omgeving van Alphen op een unieke manier, en ontdekt allerlei nieuwe plekjes en routes.  Elke maand bieden we een nieuwe uitdaging en steeds nieuwe routes van 5, 10, 21 en 42 km.

Ideaal om te trainen. Om jezelf te motiveren

Ren Rondom Alphen gaat zijn derde jaar in, duizenden hardlopers maakten al gebruik van de steeds wisselende routes. Veilige, aantrekkelijke parkoersen, over zoveel mogelijk vrijliggende fietspaden, oude dijkjes en jaagpaden en rustige natuurgebieden. Met veel groen, water, ruimte. Met zo weinig mogelijk stoplichten, verkeer of herrie. Ideaal om te trainen voor de 20 van Alphen. Om naar buiten te gaan. Om te beginnen met hardlopen. Om je conditie te verbeteren. Om je stad te ontdekken. Of gewoon om jezelf te motiveren. 

Alphen a/d Run publiceert de nieuwe routes elke maand op facebook: www.facebook.nl/alphenadrun. Alle routes uit de afgelopen jaren zijn te vinden op www.casalphen.nl.

Uitdagingen, strijd en motivatie

De routes loop je als individu, met je loopmaatje, je gezin of je hond. En toch ben je deel van een groter evenement. Met echte uitdagingen, onderlinge strijd, tussenstanden en een heuse herinnering. En vooral motivatie.

Ren Rondom Alphen biedt elk jaar 41 routes. Met de Mysteryrun erbij komt de teller op 42: een echte evenementenmarathon. En dat op je eigen moment en in je eigen tempo!

Elke deelnemer houdt zijn eigen prestaties bij. Per afstand is er een heuse kleurplaat, per route kleur je die in en vul je je prestatie in. Aan het eind van het jaar heb je een volledige ‘Ren Rondom Alphen’ landkaart. Om in te lijsten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuwsbrief