DuTand Tandheelkundig centrum houdt traditie in ere 

Elke hardloopwedstrijd kent zo zijn tradities. Sommige lopen altijd in hun geluksshirt, anderen lopen altijd met dat oude petje en weer anderen strikken hun schoenen op een speciale manier, alles voor een succesvolle loop. Bij de 20 van Alphen hebben we ook zo’n traditie: 
Al jaren is DuTand Tandheelkundig centrum het eerste bedrijf dat zich aanmeldt voor de Blanksma Businessloop! 

Deze sportieve tandartsen, mondhygiënisten en assistenten zijn misschien niet de snelste hardlopers maar ze zijn er wel altijd supersnel bij om hun plek te garanderen in het exclusieve businesscentrum en uiteraard in het speciale businessloop-startvak van de 20 van Alphen.   

Uiteraard danken wij DuTand weer voor hun aanmelding en wensen hen succes op 13 maart 2023! 

 
ps: Heb jij je met jouw bedrijf aan aangemeld? Als je dit voor 31 december doet geniet je van de vroegboekkorting! Meer informatie Blanksma Businessloop.

Meld je aan voor de nieuwsbrief