Inschrijving 20 van Alphen 2023 geopend

Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor de 20 van Alphen, dé Openingsklassieker van het Nederlandse wegatletiek seizoen. In 2023 vindt het hardloopevenement plaats op zondag 12 maart. Doe jij mee?

Na twee afgelaste edities en virtuele runs, staat de organisatie te trappelen om weer een echte fysieke 20 van Alphen te organiseren. De voorbereidingen zijn al maanden in volle gang. Nu is het weer tijd om je hardloopschoenen uit de kast te halen en te gaan trainen, want in 2023 is de 20 van Alphen weer helemaal terug! 

“Als organisatie zijn we blij dat we in 2023 weer een echte editie kunnen organiseren. De afgelopen jaren hebben we zeker niet stil gezeten. We hebben een fors aantal bijzondere veranderingen in petto”, vertelt voorzitter Ronald Verkade. De organisatie is momenteel druk bezig met het uitstippelen van de looproutes. “We zijn bezig om een nieuw, uitdagend parcours neer te zetten voor alle afstanden. Het gaat een nog groter loopfeest worden dan de afgelopen jaren waarbij beleving centraal staat!”

Inschrijven

Meedoen aan de 20 van Alphen? Op zaterdag 29 oktober zijn de inschrijvingen geopend. Deelnemen kan op de volgende afstanden:
– Hoogvliet 1K Family Run
– 2.5 KM Prestatieloop
– Berntsen Mulder 5 KM Prestatieloop
– Bezemer Fitness 10 KM Prestatieloop
– Running & Walking Center 20 KM Prestatie- en Wedstrijdloop
– Blanksma Businessloop 5, 10 of 20 KM.
Inschrijven kan via de website van de 20 van Alphen. De hele maand november geldt een speciaal early bird tarief. De inschrijvingen sluiten op 28 februari 2023.

Je kunt je individueel inschrijven, maar natuurlijk ook met je bedrijf, school of vereniging. Bij de inschrijvingen kun je zien wie van je loopmaatjes al op de startlijst staan, welke afstanden er gelopen worden en kun je de status van je inschrijving controleren. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om hun startnummer toegestuurd te krijgen. Alle informatie over de 20 van Alphen is te vinden op deze geheel vernieuwde website. Hier staan bijvoorbeeld ook de nieuwe starttijden en onthullen we binnenkort de nieuwe parcoursen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief